Last news in Fakti

9 Юни, 2024 13:29 546 0

Манчестър Сити няма намерение да приема оферти за наем на Хулиан Алварес

  • хулиан алварес-
  • манчестър сити-
  • не иска-
  • наем-
  • играе-
  • футболист

24-годишният аржентинец иска да получава повече игрово време, за което е информирал ръководството на клуба

Манчестър Сити няма намерение да приема оферти за наем на Хулиан Алварес  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Манчестър Сити няма намерение да приема оферти за наем на нападателя на тима Хулиан Алварес това лято, съобщава Фабрицио Романо.

24-годишният аржентинец иска да получава повече игрово време, за което е информирал ръководството на клуба. В същото време Сити иска да задържи играча, предава БТА.

На Острова се очаква Челси ще направи оферта за Алварес в следващите дни. Представители на ПСЖ са се свързали и с агента на играча.

През миналия сезон Хулиан изигра 54 мача за Манчестър Сити във всички турнири, като отбеляза 19 гола и направи 3 асистенции. Договорът на Алварес е до лятото на 2028 г. Порталът Transfermarkt оценява стойността на играча на 90 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА