Last news in Fakti

10 Юни, 2024 17:51 1 864 6

Росен Петров - "Животното" със сериозни критики към старото ръководство на ЦСКА

  • росен петров животното-
  • фен-
  • остри-
  • критики-
  • ръководство-
  • цска

"Дошли сме да изкажем пълен съпорт на новото управление на ЦСКА", заяви Петров

Росен Петров - "Животното" със  сериозни критики към старото ръководство на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-известните фенове на ЦСКА, Росен Петров - "Животното", изказа подкрепата си към новото ръководство на ЦСКА и отправи сериозни критики към старото, предаде ДСпорт.бг.

"Дошли сме да изкажем пълен съпорт на новото управление на ЦСКА. Относно това, което се случи - крайно неприятна ситуация. Тя не е насочена към новото ръководство на ЦСКА. Мога да гарантирам за това. Това нещо беше насочено срещу едни футболисти, наемници в ЦСКА, които взимат огромни заплати на фона на нашата действителност, които имаха наглостта да поставят условия на треньора Стамен Белчев”, започна Росен Петров.

"Нека оставим новия старши треньор да влезе в една нормална обстановка. Пълен съпорт. Имаше едно управление в ЦСКА 8-9 години, махленско според мен. Агитката на ЦСКА в наше лице на Сектор „Г“ и другите сектори, бяхме осем години плътно зад тези господа.

Изпихме много горчиви чаши. Ние сме доказали в годините нашата преданост. Когато обаче, според нас, нещата не се случват така, както трябва, ние реагираме. Онзи ден част от феновете на ЦСКА просто чашата им преля от 8 години безхаберие, селяндурско управление, 8 години кърпене на парче, 8 години безвремие, 8 години говорене.

Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите на това, което се случи. Това, че се случи това нещо показа, че ЦСКА е жив. Много търпяхме, наистина. Не адмирирам това, което стана, но не го и зачерквам. Ще очакваме резултати каквито подобават на ЦСКА.

Никой не се е съмнявал в това, че публиката на ЦСКА е коректив. Надявам се новият старши треньор, футболистите, новото ръководство ще направят така, че да сме усмихнати и щастливи на този стадион, а не да гризем нокти и да се чудим какво се случва с нашия любим отбор", завърши Петров.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мда

    24 2 Отговор
    Тея фенове са лyмпени. Най - тежките утайки от обществото.
  • 2 Некой си

    5 4 Отговор
    Тоя примат, ако го побарам ще ми викат Игривото!
  • 3 :))

    1 12 Отговор
    Браво Роска само напред и ние след теб. Много силно интервю.

    Коментиран от #4

  • 4 ЦИРКаджии

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от ":))":

    А какво е виновно НОВО ръководство и НОВИЯТ отбор за НОВОТО първенство. Защото ги наказаха? за половин сезон? Заради ВАШАТА изцепка.
  • 5 Предложение

    7 2 Отговор
    И какво прави това Животно при хората, хайде да бЕга в гората, грух-грух!
  • 6 Почнаха

    5 1 Отговор
    Четките към новото ръководство! Ако и те ви спрът кранчето и те ще станат лоши ! Същото е и при Левски! ,,Платената любов на феновете,, думи на Тара - Батков.