Last news in Fakti

15 Юни, 2024 13:29 530 1

Мбапе поднови тренировки

  • мбапе-
  • франция-
  • австрия-
  • тренировка-
  • евро 2024

Салиба започва като титуляр срещу Австрия

Мбапе поднови тренировки - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Франция Килиан Мбапе няма проблеми да води атаката на “петлите” в първия им мач на Евро 2024 срещу Австрия. В четвъртък новото попълнение на Реал Мадрид не тренира с отбора, но вчера той участва напълно нормално в заниманията, така че няма никакви съмнения около кондицията му. Единственият, който е тренирал индивидуално, е Кинсгли Коман, предава sportal.bg.

Според RMC Sport от това, което се е видяло на тренировката, е проличало, че най-вероятно централният бранител на Арсенал Вилиам Салиба ще започне като титуляр срещу Австрия, партнирайки си с Дайо Упамекано. Въпреки че направи страхотен сезон с “топчиите”, Салиба досега не бе сред предпочитаните играчи от Дидие Дешан, който през март директно заяви, че бранителят трябва да работи още много, за да си заслужи титулярно място в националния отбор на “петлите”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото 1 и Тото 2

    0 1 Отговор
    Няма смисъл да се хАби ! Да почива и после към Реал , тамо са парите !