Last news in Fakti

15 Юни, 2024 14:21 1 020 1

Ето как Сърбия смята да „заблуди“ Англия

  • душан влахович-
  • сърбия-
  • англия-
  • евро 2024

Тимът ще копира тактиката на Исландия

Ето как Сърбия смята да „заблуди“ Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на сръбския отбор Душан Влахович (вляво) размишлява как Сърбия може да „изненада“ Англия. Тимът му смята да копира схемата на игра на Исландия в неделния мач от група С на Евро 2024 срещу Англия, предава БТА.

Влахович, който отбеляза 18 гола в 38 мача за Ювентус от Серия А през изминалия сезон, черпи вдъхновение от победата на Исландия с 1:0 над Англия в приятелския мач на "Уембли" миналата седмица.

"Никой не е непобедим, каза Влахович преди мача с англичаните в Гелзенкирхен в неделя. "Гледахме мача с Исландия и има неща, които могат да бъдат копирани от тях, защото те ги победиха на Уембли пред 80 000 души. Всичко е възможно. Англия е фаворит, може би най-големият в турнира, но ние вярваме в себе си и вървим стъпка по стъпка, за да се представим в най-добра светлина. По този начин имаме по-спокойна среда и можем да се подготвим по-спокойно за предстоящите мачове", добави още Влахович.

24-годишният футболист добави, че капитанът на Англия Хари Кейн е един от най-добрите нападатели в света. "Не искам да оказвам натиск върху себе си и не искам да се сравнявам с играчи като него. Разбира се, това ще бъде шанс за мен, защото играя без натиск. Всички очакват Англия да спечели титлата, така че това е добра възможност“, сподели още Влахович.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На върбе

    2 1 Отговор
    Тези главанаци пак взеха да се изхвърлят но ще отнесат най малко три четири комата от Англичаните