Last news in Fakti

16 Юни, 2024 10:23 734 2

Роналдиньо няма да гледа Бразилия на Копа Америка, защото „… повечето са средняци“

  • роналдиньо-
  • бразилия-
  • копа америка

Това е тъжен момент за тези, които обичат бразилския футбол, казва той

Роналдиньо няма да гледа Бразилия на Копа Америка, защото „… повечето са средняци“ - 1
Снимка: БГНЕС

Роналдиньо се изказа доста критично срещу националния тим Бразилия на страната на турнира Копа Америка. "Това е, момчета. Няма да гледам нито един мач на Бразилия на Копа Америка, нито ще празнувам победа", сподели 44-годишният Роналдиньо в профила си в социалната мрежа Инстаграм, предава sportal.bg.

"Достатъчно ми е. Това е тъжен момент за тези, които обичат бразилския футбол. Трудно е да намеря духа да гледам мачовете. Това е един от най-лошите отбори през последните години, няма уважавани лидери, само средняци са мнозинството. Никога не съм виждал толкова лоша ситуация като настоящата. Липса на любов към бразилската фланелка и липса на футбол. Представянето ни е едно от най-лошите неща, които съм виждал. Това е такъв срам", добави още бразилската футболна звезда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фифауърлдклас

    10 0 Отговор
    В сравнение с Роналдиньо, са направо фифа семипролевъл. Докато играеше, много защитници от противниковите отбори, изглеждаха като аматьори и некадърници от селски отбор.
  • 2 Българин

    0 0 Отговор
    Велик футболист и човек почти като .... Стоичков.😂😂😂😂😂