Last news in Fakti

16 Юни, 2024 17:31 747 1

Юрген Клоп смята, че Нури Шахин ще стане страхотен треньор

  • клоп-
  • борусия дортмунд-
  • емре джан-
  • нури-
  • шахин

Той е изключително добър треньор и ще ни помогне много, добави капитанът на тима Емре Джан

Юрген Клоп смята, че Нури Шахин ще стане страхотен треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Юрген Клоп смята, че Нури Шахин ще стане страхотен треньор. Клоп, който води Борусия Дортмунд и Ливърпул, заяви по повод новия наставник на германския тим, че вярва в доброто му бъдеще, предава БТА.

"Нури е много млад треньор, само на 35 години, но и при мен беше така. Абсолютно вярвам, че след изключителната му кариера като футболист, той може да стане страхотен треньор. Разбира се, че му желая пълен успех в Борусия Дортмунд", заяви Клоп пред германския вестник "Билд".

Капитанът на финалиста в Шампионската лига Емре Джан също коментира назначението. "Имам много добри отношения с Нури Шахин. Той е изключително добър треньор и ще ни помогне много. Искам да използвам възможността и да благодаря на Един Терзич, че ме направи капитан. Имахме страхотен период с него", добави Джан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щом Клоп го казва

    2 0 Отговор
    Ше стане....дай Боже