19 Юни, 2024 12:07 1 742 10

Лошо: Нови прегледи за Мбапе след счупването на носа

  • килиан мбапе-
  • франция-
  • контузия

Нападателят ще трябва да се оперира след края на UEFA EURO 2024

Селекционерът на Франция Дидие Дешан заяви, че Килиан Мбапе ще мине нови прегледи на счупения си нос в сряда, като потвърди, че нападателят ще трябва да се оперира след края на UEFA EURO 2024, предаде Топспорт.

Както е известно заради травмата си при победата с 1:0 над Австрия, много е вероятно голямата звезда на "петлите" да пропусне поне единия от следващите два мача на тима срещу Нидерландия и Полша.

"В сряда ще има повече прегледи, за да видим неговото състояние. Това беше сериозен удар. Медицинският щаб направи всичко необходимо, за да намали щетите възможно най-много след направените прегледи. Въпреки че няма да се оперира още сега, той ще трябва да го направи по-нататък.

Тази сутрин той беше малко по-добре, така че видим какво е състоянието му. Ще следим неговия прогрес внимателно всеки ден", сподели Дешан пред телевизията на Френската футболна федерация.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    18 2 Отговор
    Получи знак свише да си гледа футбола и да не си завира счупеният нос в политиката.

    Коментиран от #9, #10

  • 2 дешан е прав , ами травматизма

    0 5 Отговор
    е тежък проблем в спортовете . има 82 вида спортове . най- много е в кеча - американсата борба , професионалните бойни спортове , а инцидента с този е показателен за юруша който имат тези футболисти . любимец е на мадона . топ голаджия , звезда . малкия фюри игра скоро мач . носа му е добре . падна от кубрат , но 2 м и с ръце на трибоец рита топката и не се контузва .
  • 3 носа като орган е хрущял и е много

    6 1 Отговор
    кръвоснабден . с шини 4 дни , наместване , почивка . така ще го излекуват . няма гаранция че няма пак да го тропнат . той е много по звезда от гришо . играха срамно и сега лъготят с този глупашки инцидент . един медик травматология по добре знае . маска е глупашко . няма да станат шампиони .
  • 4 Дддд

    9 0 Отговор
    Сега, вероятно, ще го назобят като Надал и ше твърдят че това са лекарства за счупения нос...
  • 5 Коко

    8 0 Отговор
    Трябва да се интересуваме и от носа на някакъв ритнитопка ли.
  • 6 Ккк

    7 0 Отговор
    На чернилката сега му се дължи обезщетение
  • 7 бушприт

    6 0 Отговор
    Защо не са го оперирали вече? Все със счупения си нос ще ходи на стадиона? Това са болки и мъки за Мбапето. Що за френски идеи?! Болен човек не лекуват.
  • 8 Дааа

    7 0 Отговор
    По грозен не може да стане !
  • 9 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    Много добре го каза.
  • 10 Никакви мозъчни гънки не са останали

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    Получи знак свише, че беше фундаментална грешка да иде в Реал. Катарските шамани...