20 Юни, 2024 09:01 745 0

Юлиан Нагелсман остава начело на Германия до края на Мондиал 2026

  • юлиан нагелсман-
  • договор-
  • селекционер-
  • германия-
  • евро 2026-
  • мондиал 2026

В досегашния договор на Нагелсман е имало клауза за удължаването му до края на Мондиал 2026, ако Германия се класира във фазата на елиминациите на Евро 2024

Юлиан Нагелсман остава начело на Германия до края на Мондиал 2026 - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Германската футболен съюз официално потвърди, че договорът на националния селекционер Юлиан Нагелсман е удължен до края на Световното първенство през 2026 година.

В контракта на Нагелсман е имало клауза за удължаването му до края на Мондиал 2026, ако Германия се класира във фазата на елиминациите на домашното Европейско първенство, пише Dsport .

Бундестима си капарира мястото във фазата на елиминациите, след като постигна втора поредна убедителна победа на континенталния форум. Германия разгроми Шотландия с 5:1 в първия мач, а след това се справи и с Унгария с 2:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА