Last news in Fakti

27 Юни, 2024 18:23 592 0

Ботев Пловдив пусна билетите за домакинството на Марибор от Лига Европа

  • ботев пловдив-
  • продажба-
  • билетите-
  • мача-
  • домакинството-
  • лига европа-
  • марибор

Срещата ще се изиграе на 11 юли от 21:00 часа на стадион „Христо Ботев“

Ботев Пловдив пусна билетите за домакинството на Марибор от Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Билетите за двубоя на Ботев (Пловдив) срещу Марибор от I квалификационен кръг на Лига Европа са вече в продажба, обявиха от клуба. Срещата ще се изиграе на 11 юли от 21:00 часа на стадион „Христо Ботев“.

Привържениците на „канарчетата“ могат да закупят своите билети онлайн на kolezha.bg, от касите на стадиона, които ще работят от 10 часа до 18 часа в делничните дни и от 11 часа до 17 часа в събота и неделя. Пропуските за двубоя са налични и в клубния фен магазин на центъра (ул. „Райко Даскалов“ 40А).

Цените са както следва:

– Трибуна Юг – 20 лв.

– Трибуна Север – 20 лв.

– Трибуна Изток – 30 лв.

– Централна трибуна (блок А1, А2, А6 и А7) – 40 лв.

– Централна трибуна (блок А3 и А5) – 50 лв

– Централна трибуна (блок А4 и Premium 3) – 60 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 100 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 2 с достъп до VIP Lounge 1912 с кетъринг) – 140 лв.

– Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.

– Деца до 4 години (включително) влизат безплатно на двубоя (без място).

– За инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. Специално обособеното за тях място е пред централната трибуна, като те ще влизат от входа между централна и южна трибуна.

Абонаментните карти за сезон 24/25 гарантират място и за домакинските двубои на Ботев от квалификационните кръгове в европейските клубни турнири, припомнят от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА