Last news in Fakti

3 Юли, 2024 21:56 764 1

Станислав Генчев: Движението в атака е добро, създаваме много положения

  • станислав генчев-
  • говори-
  • левски-
  • треньор-
  • контрола

Старши треньорът на Левски говори след контролата с Черно море

Станислав Генчев: Движението в атака е добро, създаваме много положения - 1
Снимка: youtube

Старши треньорът на Левски - Станислав Генчев говори след контролата с Черно море, завършила 0:0.

"Доволен съм от старанието и влагането на футболистите в този мач. Във фаза защита и при пресата те се представиха по-добре от предишните мачове и имаме напредък. Мен ме интересува да сме по-добри с всеки следващ мач и това стана днес", каза Генчев.

"Като цяло движението на футболистите в атака е добро, създаваме много положения. Имаме да изчистим някои детайли при последния пас и удара.

Доволен съм, защото Черно море са сред отборите, които играят най-стабилно в защита. Те работят с един треньор отдавна, знаят какво да правят. Всеки футболист на Левски, който е с нас на лагера, си е заслужил мястото тук. Няма значение дали е стар или млад, даваме шанс на всички", добави наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 67764

    0 0 Отговор
    Чандъров и Асен Митков са за гонене. Галчев е за резерва. Пламен Андреев задължително резерва, докато не се научи да пази и да отиграва с крак.