Last news in Fakti

3 Юли, 2024 20:51 963 0

ЦСКА се подсили с национал на Косово

  • цска-
  • привлече-
  • подсили-
  • трансфер-
  • национал-
  • косово-
  • защитник

Третото попълнение на "червените" е националният състезател на Косово Лумбард Делова

ЦСКА се подсили с национал на Косово  - 1

Третото ново попълнение в армейските редици е националният състезател на Косово Лумбард Делова.

Защитникът преминава в ЦСКА от косовския шампион Балкани, с който 25 годишният футболист има 3 поредни шампионски титли и е носител на купата и суперкупата на страната. Сред успехите на Делова са и шампионска титла с ФК Прищина, както и купата на Хърватия с Хайдук Сплит. Избран е за футболист № 1 на Косово за 2023 година.

Бранителят има опит на международната сцена, като е взел участие в близо 30 срещи от ЕКТ, а от началото на 2022 година е част от националния тим на Косово.

След продължителни преговори между двата клуба, състезателят се присъединява към ЦСКА срещу трансферна сума, но финансовите параметри по сделката остават конфиденциални.

След успешно преминатите медицински прегледи, той ще се присъедини към подготвителния лагер на ЦСКА в Банско.

Лумбард Делова

Роден на: 01.01.1999 г.

Ръст: 187 см.

Позиция: Централен защитник


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА