Last news in Fakti

1 Март, 2014 18:00 785 0

Берое се подигра с Любимец

  • берое-
  • любимец-
  • хубчев-
  • андонов

Старозагорци победиха с 5:0

Берое се подигра с Любимец - 1
Снимка: БТА
Берое смачка Любимец с 5:0 в мач от 25-ия кръг на "А" група и по този начин "Заралии" събраха 36 точки в актива си и си запазиха 8-ата позиция в класирането. Мачът се игра в Стара Загора, а момчетата на Петър Хубчев демонстрираха доста добра игра за разлика от своя противник.

Начало на голеадата даде Мартинс, който се разписа в 20-ата минута на срещата. След центриране на Пенев в наказателното поле, Аясс не успя да играе с топката и тя се отби от тялото на противников футболист, като Мартинс успя да се възползва от ситуацията и да прати топката във вратата на противника от близка дистанция.

Андонов удвои преднината на своите в 37-ата минута, след като засече  с глава центриране на Пенев.
В 56-ата минута капитанът на Берое направи преднината на отбора си класическа. Той си спря топката много елегантно на гърди след центриране на Зехиров, след което я прати във вратата на Рашков.

Toчно пет минути след това голмайсторът на домакините в този мач пусна изумителен 40-метров извеждащ пас за Зехиров, който остана сам срещу вратаря и без проблем му прокара топката между краката.

Крайното 5:0 бе оформено от Андонов, който оформи хеттрика си в 69-ата минута, след като засече с глава центриране на новото попълнение Керкар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА