25 Юли, 2024 12:20 823 3

Валентина Георгиева с големи амбиции за медал от Олимпиадата в Париж

  • валентина георгиева-
  • гимнастичка-
  • медал-
  • париж-
  • олимпиадата

Тя разкри, че е получавала предложения да се състезава в чужбина

Валентина Георгиева с големи амбиции за медал от Олимпиадата в Париж - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрата ни състезателка по спортна гимнастика - Валентина Георгиева, разкри пред Gong.bg амбициите и мечтите си за Олимпиадата в Париж. Тя е горда от възможността да прославя България и не крие, че има големи амбиции и се надява да вземе медал от Париж.

"Олимпиадата е най-големият форум, това е най-високата точка за всеки един спортист. Ако си стигнал до Игрите и си спечелил медал, то ти си най-добрият спортист като цяло.

Ще се постараем за сигурно и чисто изиграване и Дай Боже финал, а ако е писано и медал. Когато съм здрава, показвам, че от невъзможното става възможно. Затова бих казала - очаквай неочакваното.

С моя треньор Филип Янев коментирахме, че аз отивам на първа Олимпиада като състезател, а той отива на първа Олимпиада като треньор. Затова и за двамата ще бъдат някакви велики емоции", разказа Валя.

Тя разкри, че е получавала предложения да се състезава в чужбина и да смени треньора си, но е категорична, че няма да го направи.

"С Филип Янев от самото начало имаме много силна връзка. Има моменти, в които само с поглед ще се разберем за какво аз трябва да се стегна, къде да отида или какво да направя. Разбира се, не всеки ден е хубав ден при нас, но за нищо на света не бих заменила този треньор. Имала съм доста предложения да тренирам в чужбина и в други клубове и треньори, но просто съм си казала, че с него съм тръгнала и с него ще завърша", добави Георгиева.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 0 Отговор
    Валентина Георгиева е с големи амбиции ...
  • 2 танкист

    4 0 Отговор
    Желая й да вземе олимпийски медал и да сбъдне мечтите си!
  • 3 мога да и пратя 1 краставица

    0 2 Отговор
    и 3-4 яйца за дозакуска и захранка . макроница е много циция . данчо като пумпал се въртеше . 8 години поред ходеше . но като няма медал не е добре за феновете . лош спортист . малко е натрениран .