26 Юли, 2024 08:21 990 0

Габриела Петрова: За мен това ще е трета олимпиада и искам тя да ми е най-успешната

  • габриела петрова-
  • олимпийски игри-
  • париж-
  • лека атлетика

Габриела Петрова ще запише трето участие на олимпийски игри след Рио 2016 и Токио 2020

Габриела Петрова: За мен това ще е трета олимпиада и искам тя да ми е най-успешната - 1
Снимка: БГНЕС

Габриела Петрова ще запише трето участие на олимпийски игри след Рио 2016 и Токио 2020.

"Вълненията не са спирали, сега колкото повече наближава, усещам еуфорията, емоцията. За мен това ще е трета олимпиада и искам тя да ми е най-успешната“, заяви Габриела Петрова пред БНТ.

Месец преди началото на Игрите в Париж, тя спечели титлата на троен скок при жените на Държавното първенство по лека атлетика във Велико Търново. Състезателката на Локомотив Пловдив записа 14.01 метра от последния си шести опит.

„Разбира се искам да покажа най-доброто на което съм способна на Олимпийските игри в Париж. Много ми се иска и на финал да се радвам. Ще направя всичко възможно", добави опитната атлетка.

"Сигурна съм, че това ще бъдат едни много хубави игри. Сега сме на една ръка разстояние. Пожелавам на всички да са здрави и да постигнат това, за което отиват в Париж", завърши Петрова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА