26 Юли, 2024 09:57 702 3

Хандбалист и хокеистка на трева се сгодиха в Париж

  • олимпийци-
  • сгодиха-
  • предложи брак-
  • приятелка-
  • париж-
  • олимпиада

Пабло Симоне предложи брак на състезателката по хокей на трева Пилар Кампой в олимпийското село

Хандбалист и хокеистка на трева се сгодиха в Париж - 1
Снимка: Instagram

Париж често e наричан „Градът на любовта“, но олимпийското село във френската столица вече може да бъде определено като „Селото на любовта“.

В сряда, докато отборите по хандбал и хокей на трева на Аржентина си правеха обща снимка за спомен, един от националите по хандбал Пабло Симоне излезе пред групата, за да падне на коляно и да предложи брак на състезателката по хокей на трева Пилар Кампой в олимпийското село.

Симоне и Кампой, които спечелиха златни медали на Панамериканските игри през 2023 година в Чили се надяват да успеят да триумфират и в Париж. Макар че и двамата вече могат да се похвалят с победа. На любовното поприще.

Няколко дни преди Игрите да започнат, Кампой сложи ново бижу на пръста си.

Двойката беше заобиколена от своите съотборници по хандбал и хокей на трева, които им помогнаха да отпразнуват специалния момент, включително братът на Симоне, Диего, който също е в отбора по хандбал.


Кампой и Симоне са двойка от 2015 година.

Мъжкият хандбален отбор на Аржентина ще изиграе първия си мач в Париж срещу Норвегия в събота (27 юли), а женският тим по хокей на трева ще се изправи срещу САЩ малко по-късно в същия ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трева бива

    2 1 Отговор
    пак че не са били на кокаин…
  • 2 свиреп ОХЛЮВ

    4 0 Отговор
    Свикнахме да ни показват все ОБРАТНИ и НЕтрадиционни хора ! Та като видим и нормални и ни се струва......ОСОБЕНО !
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 0 Отговор
    И кво сега да се радваме на някави непознати хорица спортисти без мозък .