30 Юли, 2024 22:04 978 0

Георги Дерменджиев: Очакваме един много труден мач

  • георги дерменджиев-
  • говори-
  • старши треньорът-
  • лудогорец-
  • динамо минск-
  • реванш-
  • шампионска лига

Старши треньорът на Лудогорец говори преди мача реванш срещу Динамо Минск в Шампионската лига

Георги Дерменджиев: Очакваме един много труден мач - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев говори преди мача реванш срещу Динамо Минск в Шампионската лига.

„Очакваме един много труден мач. Те ще направят всичко възможно, за да вкарат голове. Ние сме готови за това нещо и го очакваме. Имаме добра преднина и ще трябва да я използваме“, коментира Дерменджиев.

„Квадво Дуа е с групата и най-вероятно ще има минути. Винаги преди един мач трябва да се огледа всичко. Аз вярвам в момчетата и мисля, че втори мач няма да повторят по този начин, по който играха в Батуми“, добави той.

Ние разговаряхме на темата за подценяването с футболистите. Искам да започнат мача от първата минута. Тази обеца, която имаме, да нямаме втора.

Новите попълнения постепенно се ориентират добре в обстановката. Мисля, че няма да е дълго времето, в което те ще започнат да играят по-редовно. Концентрацията е тук. Аз не искам да прескачам.

Важното е да спечелим мача срещу Динамо Минск, а след това да имаме пълната настройка за следващия мач, който ще ни предстои. За футбола принципно е важно да имаме публика“, каза още Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА