1 Август, 2024 10:34 1 056 2

Ивайло Ивков заведе дело срещу Левски

  • ивайло ивков-
  • левски-
  • дело

Бившият директор претендира за 15 000 лева или три месечни заплати

Ивайло Ивков заведе дело срещу Левски  - 1
Снимка: YouTube

Бившият изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков е завел дело срещу клуба, предаде sportal.bg.

Той претендира за 15 000 лева или три месечни заплати, които търси като обезщетение. Както е известно, Ивков бе изпратил писмо до БФC, че ще се сезира УЕФА, ако не си получи парите. След това обаче обяви, че няма да прави проблеми на клуба за лиценза и този въпрос увисна във времето.

Вече е образувано дело в Софийски градски съд под номер 44752 от 29 юли с докладчик съдия Полина Амбарева. Левски е призован да се яви като ответник. Това показва справка от заведените дела в СГС, която се разпространява във форумите на привържениците на "сините".

До този момент обаче на "Герена" не са получавали официален документ, с който да бъдат призовани да се явят в съда, пише "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    2 4 Отговор
    Левски не са свикнали да плащат заплати!
  • 2 Наблюдател

    6 1 Отговор
    Поредния "помагач" като Мъри, който си напълни гушата и пак му е малко.