Last news in Fakti

7 Март, 2014 18:30 841 0

Георги Иванов мисли само за Любимец

  • георги иванов-
  • гонзо-
  • черно море-
  • левски-
  • любимец

Михаил Венков е контузен, наказани са Бакари и Стефан Станчев

Георги Иванов мисли само за Любимец - 1
Снимка: БТА

Варненският Черно море и Левски ще се уточняват помежду си за преминаването на Георги Иванов - Гонзо на „Георги Аспарухов", обявиха „моряците“. Засега обаче треньорът остава начело на отбора и се готви за мача с Любимец от 26-ия кръг на българското първенство.

„Наставникът на тима Георги Иванов мисли само за мача с Любимец в неделя. За бъдещето му ще се уточняват клубните ръководства на Черно море и Левски“, се казва в съобщението, публикувано на сайта на варненци.

Стенли Окоро се чака на „Тича” в близките дни, след като е решил визовите си проблеми в Испания.

Многото кадрови проблеми в Черно море принуждават Георги Иванов да попълни групата за неделното гостуване с юноши. Михаил Венков е контузен, наказани са Бакари и Стефан Станчев. Но за сметка на това Валери Домовчийски ще дебютира за тима.

Отборът пътува в събота сутринта за Свиленград, където следобед ще проведе едно занимание. В неделя преди мача ще акостира в Любимец за сблъсъка в 15:30 часа. Съдийската комисия към Български футболен съюз реши Таско Тасков да свири двубоя. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА