1 Август, 2024 17:49 722 0

Националът Георги Минчев и АЕЛ Лимасол се разделят

  • георги минчев-
  • национал-
  • аел лимасол-
  • разтрогне-
  • раздяла-
  • футболист-
  • кипърският

Двете страни, макар и трудно, успяха да се разделят

Националът Георги Минчев и АЕЛ Лимасол се разделят - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Сътрудничеството на елитния кипърски клуб АЕЛ (Лимасол) с българския национал Георги Минчев приключи и е въпрос на време това решение да бъде обявено официално от ръководството на клуба, съобщава shootandgoal.cyprustimes.com.

Двете страни, макар и трудно, успяха да се разделят и обявяването на "развода" с българския нападател трябва да стане в следващите часове, пише още изданието. Не е ясно обаче какви са финансовите отношения, дали са уточнени и дали футболистът има да получава пари или не, предава БТА.

Макар и да вкара 12 гола в 20 мача през миналия сезон за АЕЛ, бъдещето на българския футболист при "жълто-сините" още през юни се постави под въпрос. След това за него имаше вариант да премине в ЦСКА, но такава сделка не се случи. Преди десетина дни от Турция дойде информация, че 29-годишният русенец може да се озове в истанбулския Юмраниеспор. Но и в тази посока има затишие.

Третият епизод с българския нападател беше от преди три дни, когато ръководството на АЕЛ обяви, че е готово да разгледа каквато и да е оферта, без значение сумата. Но сега за българският голмайстор ще бъде доста по-лесно да си намери продължение на кариерата, тъй като ще стане свободен агент. Кипърският тим пък вече замина за лагер в Полша, а Минчев не е в списъка за пътуването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА