Last news in Fakti

8 Март, 2014 12:30 2 323 2

Багата продължава да мачка в САЩ

  • багата-
  • сащ-
  • мачка-
  • "белатор"

Българският боец срази Ричард Хейл в клетка на 1/4-финалите от турнира на "Белатор"

Багата продължава да мачка в САЩ - 1
Снимка: БТА

Родният ни боец боец Благой Иванов-Багата постигна поредната си голяма победа в САЩ.

Той спечели четвъртфиналния мач от турнира на „Белатор” в тежка категория, след като се наложи по точки над представителя на домакините Ричард Хейл.

Багата се справи със съпротивата на опонента си в три рунда в непрощаващата клетка и заслужено продължава напред в надпреварата. 

За Иванов това е десета поредна победа. Досега той няма загуба в свободните боеве и затова предизвиква все по-голям интерес в САЩ. 

Първият рунд започна много равностойно. Американецът имаше известно предимаство в началото, но постепенно българинът започна да го намира. Във втората част Багата вдигна оборотите. Иванов едва не отказа своя съперник, който показа страхотно сърце и оцеля като по чудо. Темпото спадна в заключителния трети рунд. Софиянецът отново имаше предимство и заложи на сигурността. След края на мача тримата съдии дадоха единодушно победата за българина с 29:28.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 galaxy

    0 1 Отговор
  • 2 Иракли Иракли

    0 1 Отговор
    Всички О.З.от компанията,инструктори по бойно приложни дисциплини,поддържаха и укоражаваха БЛАГОЙ в тежките
    моменти от живота му!Дано сме допринесли малко за възтановяването му!Успех ти желаем момче!............!