Last news in Fakti

9 Март, 2014 10:45 622 0

Вия донесе нов успех на Атлетико

  • атлетико-
  • селта виго-
  • давид вия

Столичният тим надви Селта Виго като гост

Вия донесе нов успех на Атлетико - 1
Снимка: БТА

Атлетико Мадрид спечели с 2:0 навън срещу Селта Виго в среща от 27-ия кръг в испанското първенство. Два гола в средата на втората част реализира испанският национал Давид Вия.

Преди почивката играта беше равностойна, но в 62-ата минута Вия се възползва от неточност в защитата на домакините, хладнокръвно напредна в наказателното поле и с точен удар не остави шансове за вратаря Йоел Родригес.

Само две минути по-късно нападателят се възползва от центриране отдясно и с премерен удар по земя от наказателното поле реши крайния победител от двубоя на стадион "Балаидос".В класирането столичани имат 64 точки на второто място.

Лидерът Реал Мадрид също е с актив от 64 точки, но по-късно днес играе у дома срещу Леванте. Шампионът Барселона има една точка по-малко, след като в събота изненадващо загуби с 0:1 навън от Валядолид.

В друга среща от Примера дивисион отборът на Гранада победи с 2:0 като домакин Виляреал. Точни за победителите бяха Франк Рико от дузпа в 23-ата минута, както и мароканецът Юсеф Ел-Араби десет минути по-късно.

Гранада е в средата на класирането с 30 точки, докато Виляреал е на пета позиция с 44 точки. По-късно днес съперникът на Лудогорец Разград на осминафиналите в Лига Европа - Валенсия, играе у дома срещу Атлетик Билбао.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА