Last news in Fakti

9 Март, 2014 19:36 929 0

Берое обърна Черноморец

  • черноморец-
  • берое-
  • а група

Старозагорци победиха с 3:1

Берое обърна Черноморец - 1
Снимка: БТА
Берое успя да постигне победа с 3:1 при гостуването си на Черноморец в мач от 26-ия кръг на "А" група. Преди плейофната фаза Берое заема 8-о място в класирането с 39 точки, а Черноморец е 11-и с 22.
 
Домакините започнаха мача добре и в 39-ата минута стигнаха до попадение с което откриха резултата. След центриране на Райков от корнер, Иво Иванов и Пенев не се намесиха никак добре, а от разбъркването успя да се възползва Бекое, който откри резултата.
 
Заралии обаче се мобилизираха и изравниха в самия край на полувремето. Чипев центрира в наказателното поле и се получи разбъркване. Топката се удари в ръката на Дамчевски, след което стигна до Георги Костадинов, който реализира.
 
Обратът не закъсня много и в 51-ата минута Зехиров даде аванс на тима си. Той се измъкна от опеката на двама противникови футболисти, след което напредна и мушна кълбото в мрежата на бургазлии.
 
В 93-ата минута Елиаш за разписа за крайния резултат. Той получи хубаво подаване от Керкар от дълбочина, след което напредна и реализира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА