10 Март, 2014 12:55 956 0

Бербатов попадна в отбора на кръга във Франция

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • лига 1-
  • отбор на кръга-
  • псж-
  • златан ибрахимович

В идеалния отбор на кръга попаднаха и съотборниците на Бербатов Тулалан и Курзава

Бербатов попадна в отбора на кръга във Франция - 1
Снимка: БТА/ AP

Нападателят на Монако Димитър Бербатов попадна в идеалния отбор на 28-ия кръг във френската Лига 1. Авторитетното издание „RMC“ нареди българина до Златан Ибрахимович, който се отчете с гол и асистенция при победата на шампиона ПСЖ с 3:0 над Бастиа.

Бербатов, от своя страна, също изигра прекрасен мач за „монегаските“ срещу Сошо. 33-годишният реализатор започна като титуляр, а в 6-ата минута на двубоя вкара дебютния си гол в Лига 1. В началото на второто полувреме бившият играч на Манчестър Юнайтед и Фулъм изработи и дузпа за тима си, която бе реализирана от Хамес Родригес.

В идеалния отбор на кръга попаднаха и съотборниците на Бербатов Жереми Тулалан и Лайвин Курзава.

Монако е на втора позиция във временното класиране в Лига 1 с актив от 59 точки. Лидер е ПСЖ със 67. В следващите два кръга „монегаските“ ще се изправят срещу Лион и Лил, а след това им предстои и мач за Купата на Франция срещу Ланс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА