29 Август, 2024 07:57 1 219 0

Теренът на стадион "Христо Ботев" е значително подобрен

  • тревното покритие-
  • терена-
  • стадион христо ботев-
  • пловдив

Спешните мерки дадоха резултат

Теренът на стадион "Христо Ботев" е значително подобрен - 1
Снимка: БГНЕС

Тревното състояние на стадион "Христо Ботев" в Пловдив е значително подобрено. След шампионатния мач на "канарчетата" с Хебър Пазарджик бяха взети мерки тревата на "Колежа" да придобие далеч по-добър вид, информира plovdiv24.bg.

На най-проблемните места са поставени нови чимове от Гърция, където е необходимо е направено и допълнително затревяване. Сложен е пясък по терена, така че той да бъде в много по-добро състояние.

Целта на всички работници по проекта за по-добър терен е за мача на националния отбор тревата на стадион "Христо Ботев" да бъде в оптимално добро състояние за Илиан Илиев и момчетата му.

Заради спешния ремонт се наложи последният домакински мач на Ботев срещу Спартак Варна да се играе на базата в "Коматево".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА