Last news in Fakti

16 Март, 2014 20:01 2 913 4

Бербатов отново герой за Монако

  • бербатов-
  • монако-
  • лион-
  • асистенции

Българинът блесна с гол и две асистенции

Димитър Бербатов започна като титуляр за Монако срещу Олимпик (Лион) от 29-ия кръг на Лига 1. Той се оказа и един от най-полезните играчи в мача, който тимът му спечели с 3:2 като гост. В 70-ата минута Бербо бе заменен от Еманюел Ривери.
 
Бербатов взе участие и в трите гола на Монако. Той асистира и за първите две попадения на своя тим и вкара третия гол. Попадението на българския нападател обаче бе от засада, която остана незабелязана за страничния рефер. Все пак важната роля на Бербатов в мача не може да бъде оречена!
 
Монако поведе още в 4-ата минута, когато Бербатов върна назад към нахлуващия в наказателното поле Жермен, а той без проблем прати топката във вратата за 0:1. В 27-ата минута гостите вкараха още един гол, а асистенцията отново бе на българския нападател. Той може би трябваше сам да реализира, но се подхлъзна и просто спря топката, която се озова в намиращия се наблизо Хамес Родригес и той реализира.
 
Пет минути по-късно обаче домакините върнаха едно попадение, дело на Джими Бриан, който от точката на дузпата бе точен.
 
След две асистенции Бербатов най-накрая записа името си и сред голмайсторите. Това се случи в 53-ата минута, но повторенията показаха, че Бербо е бил в засада. Такава все пак не бе маркирана и голът беше зачетен – 1:3 за Монако.
 
В 78-ата минута Лион отново намали изоставането, като и този път точен бе Бриан. До края обаче домакините нямаха време за изравняване на резултата.
 
След този мач Монако остава на второ място с 62 точки, лидер е ПСЖ с 67, но и с мач по-малко. Лион пък е на 5-а позиция с 45 точки, 3 по-малко от 4-ия Сен Етиен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 5 Отговор
    тоя смотаняк имаше шанса да стане нещо но не го използва

    Коментиран от #3

  • 2 Владислав Димитров

    5 1 Отговор
    Митака е огън !
  • 3 ЛУД ЛЕР

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    ОТ НИЩО НЕЩО НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЗА СМОТАНЯКА СИ МНОГО ПРАВ
  • 4 Иракли Иракли

    3 0 Отговор
    Той е най-добрия!Ако оня склеротик ФЕРГЮСЪН не беше хвърлил бутилката с минерална вода по него и не го беше унижил,МАНЧЕСТЪР
    ще ше да бъде още няколко години шампион!........който напише нещо негативно за това златно момче е просто нещастен !