Last news in Fakti

17 Март, 2014 16:31 1 271 0

Засипаха Бербатов с похвали

  • бербатов-
  • монако-
  • хвалби

Българинът попадна в идеалния отбор

Засипаха Бербатов с похвали - 1
Снимка: БТА/АР
Димитър Бербатов попадна в идеалния отбор на 29-ия кръг на Лига 1. Българският нападател бе в основата на победата на Монако с 3:2 на Лион, като блесна с две асистенции и гол.
 
Повторенията показаха, че при попадението Бербатов е бил в засада, а съмнения за такива има и при другите два гола на Монако, но все пак футболните специалисти във Франция са категорични, че това не променя факта, че българинът е показал висока класа.

"Без съмнения голът му срещу Лион бе от чиста засада и със сигурност предизвика много полемика. Но ударът му с външната част на крака за преодоляването на Антони Лопеш бе чудесен. Същото може да се каже и за създаването на позиция за Валер Жермен при първия гол. За да направи вечерта си перфектна, Бербатов добави още една асистенция - за Хамес Родригес за втория гол. За пет мача в Лига 1 Димитър показа ефективност и отдаденост на отбора", написа RMC за представянето му.

Изданието избра Бербатов в идеалния отбор и през миналата седмица, когато вкара гол и спечели дузпа за победата с 2:1 над Сошо.
 
"Участва във всички или почти във всички хубави неща на терена за Монако. Тормозеше Лион с техниката си и неспирната си активност. Това доведе до крайния резултат - гол и две асистенции, макар и с помощта на съдийските решения", пък е мнението на Maxifoot.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА