Last news in Fakti

17 Март, 2014 19:00 1 002 0

Пелето призна: Срам ни е!

  • пелето-
  • ангелов-
  • левски-
  • цска

Капитанът на Левски заяви, че всички в съблекалнята са унили

Пелето призна: Срам ни е! - 1
Снимка: БТА
Капитанът на Левски Ста­нислав Ангелов призна, че той и неговите съотборници изпитват срам, след като са на път отново да се издънят в първенството, при това навръх 100-годишния юбилей на клуба.

"За съжаление това е ре­алността. Говорихме си в съб­лекалнята, че един вид сме супер щастливци, че имаме възможност да сме част от 100-годишнината на клуба, а сега трябва да се срамуваме, че сме част от нея", сподели Пелето пред БНТ.

"Смешно е да гово­рим за пари, когато играем с ЦСКА. Говоря за българите, не знам на чужденците каква им е настройката за този двубой. Несериозно е да коментирам промените в ръководството, но според мен всичко се отра­зява на момчетата в отбора."

"100-годишнината се явява ка­то катарзис за нас. Ще си го из­живеем като мъже. Дано най-накрая промените, които ръководството ще предприеме, да са успешни. Стойчо Младенов? Той обеди­ни ЦСКА", завърши Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА