5 Септември, 2024 20:04 689 0

Нападателят на Валенсия Рафа Мир отрече обвиненията за сексуално насилие

  • рафа мир-
  • валенсия-
  • обвинения-
  • сексуално насилие-
  • ареста

Разследването ще изясни обстоятелствата, заяви неговият адвокат

Нападателят на Валенсия Рафа Мир отрече обвиненията за сексуално насилие - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Нападателят Рафа Мир от испанския футболен клуб Валенсия отхвърли обвиненията за сексуално насилие, съобщава агенция Ройтерс. Това се случи само ден след освобождаването му от ареста, в който той попадна в понеделник, предаде БТА.

"Рафа Мир категорично отхвърля обвиненията срещу него. Разследването ще изясни обстоятелствата и ще покажем, че те са несъстоятелни", заяви неговият адвокат Хайме Кампаньер, цитиран от Ройтерс.

Съдът в Испания обясни, че обвиненията в насилие включват и сексуален акт. На футболиста на Валенсия, който е играл още за Севиля и Уулвърхемптън, му е забранено да напуска Испания по време на разследването. Той е получил почивка до края на седмицата и ще поднови тренировки в понеделник.

През миналата година в Испания имаше подобен скандал и с играч на Селта Виго. Договорът на обвинения Санти Мина бе прекратен, а самият той бе осъден за четири години в затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА