Last news in Fakti

22 Март, 2014 20:00 1 241 1

Американец е следващият съперник на Багата

  • багата-
  • мма-
  • полуфинал

Мачът ще е полуфинал в престижна надпревара

Най-добрият ни ММА боец Благой Иванов - Багата вече знае точната дата и място за следващата си битка. Българинът, който няма загуба в 10 мача, ще се опита да продължи страхотната си серия на 11 април в "Pechanga Resort & Casino" в Темекула, Южна Калифорния.

Багата ще се изправи срещу 36-годишния американец Лавар Джонсън (18 победи и 8 загуби) в полуфинален сблъсък от световния шампионат на веригата "Белатор". Това е най-голямата надпревара в този спорт, като статистиката сочи, че повече от 500 милиона зрители от 140 страни гледат на живо боевете.

Мястото е щастливо за Благой, защото на 13 септември миналата година той се завърна с успех на ринга, след възстановяването си от инцидента в София, когато бе намушкан с нож и бе на път да загуби живота си.
 
Другият мач в тежка категория от турнира на 11 април противопоставя Майти Мо (6 победи и 2 поражения) и  Александър Волков (19 победи и 4 загуби).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ГОЛЯМ СИ ВЕ БАГА
    УСПЕХ ТИ СИ