24 Септември, 2024 21:48 976 0

Синът на Зинедин Зидан се оттегля от футбола на 29 години

  • енцо зидан-
  • зинедин зидан-
  • синът-
  • халфът-
  • футбола

Полузащитникът не успя да направи блестяща кариера

Синът на Зинедин Зидан се оттегля от футбола на 29 години  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Полузащитникът Енцо Зидан, син на френската легенда на футбола Зинедин Зидан, ще се откаже от футбола на едва 29-годишна възраст, съобщава испанският вестник “Diario AS”.

В момента халфът се подвизава в трета испанска дивизия с отбора на Фуенлабрада, за които има 29 мача и само 1 попадение.

Енцо Зидан започва кариерата си в Реал Мадрид, където за мъжкия отбор успява да запише 1 мач и да реализира 1 гол. За сметка на скромното игрово време за “Белия балет” Енцо е носител на цели 4 трофея - Ла Лига, Шампионска лига, Суперкупа на Европа и Световно клубно първенство.

В кариерата на 29-годишния французин личат имена на отбори като Депортиво Алавес, Алмерия, Авес и разбира се втория отбор на “кралете” Реал Мадрид Кастиля.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА