25 Септември, 2024 06:21 981 1

Буфон вдига голяма сватба и може би чака още едно дете

  • джанлуиджи буфон-
  • ювентус-
  • илария д’амико-
  • женят-
  • сватба-
  • италия

Партньорката му е на 51 години

Буфон вдига голяма сватба и може би чака още едно дете  - 1
Снимка: Instagram

Има дата за сватба, събитието ще продължи два дни, бившият вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон и журналистката и телевизионна водеща Илария Д’Амико се женят след десет години заедно, съобщава “Il Corriere della Sera”.

Джиджи и Ила ще запечатат своята любовна история, започнала преди десет години, със събитие, което ще продължи два дни. В събота е сватбата с гражданска церемония и парти с малка група гости. В неделя обаче ще е голямото празненство, където роднини и приятели ще могат да се насладят на голям обяд с изглед към морето на италианския плажен курорт Форте деи Марми.

"Заедно сме от десет години, много сме спокойни и щастливи. Това е най-важното", каза Буфон.

Сватбата всъщност първоначално беше планирана за юни 2024 г., но след това беше отложена поради ангажимента на Буфон с националния отбор на Италия на Европейското първенство в Германия, като ръководител на делегацията.

На церемонията, която официално ще свърже двойката, която е заедно от 10 години, ще присъства и синът им Матиа Леополдо, роден през 2016 г., както и Луис Томас и Дейвид Лий, които Буфон има от бившата си съпруга Алена Середова, и Пиетро, ​​който водещата Илария има от бившата си половинка Роко Атисани.

Според някои слухове Илария Д'Амико, която на 30 август навърши 51 години, очаква второ дете от Джиджи Буфон.

Ще се появи ли булката с лек корем? За да разберем, просто ще трябва да изчакаме до големия ден.



Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стас

    0 0 Отговор
    Илария Д’Амико е много красива жена!