26 Септември, 2024 09:05 393 0

Хърватски гранд работи по привличането на Канаваро

  • фабио канаваро-
  • динамо загреб-
  • работа-
  • треньор

Треньорските успехи на легендарния защитник са нулеви

Хърватски гранд работи по привличането на Канаваро - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Носителят на Златната топка и настоящ треньор без работа Фабио Канаваро е силно желан от Динамо Загреб за поста, който се освободи от Сергей Якирович, който бе уволнен след кошмарната загуба с 9-2 от Байерн Мюнхен в Шампионска лига.

Според Фабрицио Романо, Канаваро е цел номер едно за хърватите, но ако нещата не се получат, то Динамо мисли и в посока Ненад Биелица, който в кариерата си е водил отбори като Унион Берлин, Трабзонспор, Осиек, Лех Познан, Динамо Загреб, Аустрия Виена и Специя.

Фабио Канаваро за последно бе начело на италианския Удинезе, където успя да се задържи едва 3 месеца. Преди това в кариерата си носителят на Златната топка и Световен шампион с Италия от 2006 г. е ръководил отборите на Гуанджоу Евъргранд, Ал Насър, Тянджин Куанджан, китайския национален отбор и Беневенто.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА