26 Септември, 2024 13:05 462 0

Манчестър Сити срещу Тотнъм в четвъртия кръг от Купата на лигата в Англия

  • манчестър сити-
  • тотнъм-
  • купата на лигата-
  • ливърпул-
  • англия-
  • манчестър юнайтед

Манчестър Юнайтед ще е домакин на Лестър

 Манчестър Сити срещу Тотнъм в четвъртия кръг от Купата на лигата в Англия - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Шампионът във Висшата лига Манчестър Сити ще гостува на Тотнъм в четвъртия кръг от Купата на лигата в Англия, като жребият отреди това да е най-интересният мач в тази фаза на турнира, съобщи Ройтерс.

Защитаващият титлата си тим на Ливърпул ще гостува на Брайтън, като следващият кръг ще започне на 28 октомври, а финалът на турнира ще бъде на 16 март на стадион "Уембли" в Лондон, информира БНР.

Манчестър Юнайтед, който е победител от 2023, е домакин на Лестър Сити, а Арсенал ще гостува на Престън Норт Енд.

Челси ще играе с победителя от двубоя между Уимбълдън и Нюкасъл Юнайтед, а Астън Вила ще посрещне Кристъл Палас. В другите мачове Брентфорд ще срещне Шефилд Уензди, а Саутхямптън се изправя срещу Стоук Сити.

Мачът между третодивизионния Уимбълдън и Нюкасъл бе отложен, тъй като проливен дъжд наводни терена на клуба от Лондон.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА