Last news in Fakti

26 Март, 2014 23:45 1 848 3

Берба вкарва, Монако громи

  • бербатов-
  • монако-
  • ланс-
  • купа на франция

Българинът вкара втория гол при победата с 6:0 над Ланс

Монако разби у дома втородивизионния Ланс с 6:0 и се класира за 1/2-финалите в турнира за Купата на Франция. Димитър Бербатов направи поредния си силен мач за „монегаските”, вдъхновявайки ги с гол и асистенция, след което бе заменен в 75-ата минута от Мартиал. 
 
Домакините поведоха още в 18-ата минута, когато Фабиньо центрира по земя и Набил Дирар се разписа за 1:0. При попадението останаха съмнения за засада, тъй като малко преди голлинията топката удари Лукас Окампос, който бе зад защитата. В крайна сметка попадението бе записано на сметката на Дирар. 
 
Бербатов можеше да удвои след половин час игра, но от малък ъгъл не намери целта. Все пак в 41-ата минута Бербатов вкара за 2:0, след като получи извеждащ пас от колегата си в атака Ривиер. 
 
След почивката в 54-ата минута Бербо се отчете и с асистенция, подавайки на Еманюел Ривиер, който сам срещу вратаря вкара за 3:0. Четири минути по-късно и Фабиньо се разписа за 4:0, а в 67-ата минута Лукас Окампос доведе нещата до 5:0. Пет минути преди края пък Лоик Ландре си вкара автогол за крайното 6:0. Така Монако се класира за 1/2-финалите в турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    1 1 Отговор
    Той е най-добрия в света футболист!...склеротика ФЕРГЮСЪН го забави в доказването си !........МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД можеха да бъдат още няколко години шампиони с МИТАКА!
  • 2 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
    най-добрия викаш
  • 3 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
    така се издъни в юнайтед че ни изложи яко