Last news in Fakti

29 Март, 2014 17:33 857 0

Съотборник на Берба: Уча се от него

  • бербатов-
  • монако-
  • ривиер-
  • хвалби

Емануел Ривиер похвали българина

Съотборник на Берба: Уча се от него - 1
Снимка: БТА/АР

Поредна доза хвалби отнесе Димитър Бербатов, откакто е в Монако. Този път те бяха от партньора му в атаката и в момента водещ реализатор на отбора Емануел Ривиер. Българинът и 23-годишния французин бяха титуляри в атаката на монегаските в мача през седмицата за купата на Франция, спечелен с разгромното 6:0 срещу Ланс, класирало победителите на полуфинал.

"Истинско удоволствие е да се играе рамо до рамо с Бербатов. Той е изключително интелигентен и опитен играч и ми помага да се уча. За първи път играх заедно с него от началото на мача. Той е невероятен, подава много хубави пасове, отваря пространства, пази топката. Дори само като го гледам, трупам безценен опит. Преди имах шанса да играя с Радамел Фалкао, а сега и с Димитър Бербатов. Няма как да съм по-щастлив", каза Ривиер пред "Екип".

С неговото идване определено станахме по-силни. Загубихме нещастно играч като Радамел Фалкао, но за късмет намерихме точния заместник. Приносът му е огромен", коментира Ривиер.
 
Бербатов има 4 попадения от началото на престоя си в Монако.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА