Last news in Fakti

30 Март, 2014 11:00 3 268 3

Бербо на Монако пак се издъни

  • монако-
  • бербо-
  • франция

Българинът бе сменен и след това отборът му инкасира фаталния гол

Бербо на Монако пак се издъни - 1
Снимка: БТА/ AP

Отборът на Монако допусна първа загуба във френския шампионат, откакто привлечe българския нападател Димитър Бербатов през зимния трансферен прозорец.

В мач от 31-ия кръг на Лига 1 "монегаските" отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Евиан Тонон-Гайяр и така се отдалечиха на цели 13 точки от лидера в класирането Пари Сен Жермен.

След силните си игри напоследък, Бербо стартира като титуляр за своя тим и бе сред най-опасните футболисти на гостите.

Българинът имаше два отлични шанса да открие резултата в края на първата част, но първо ударът му мина покрай вратата, а после бе париран от противниковия вратар.

Малко след началото на втората част пък Бербатов бе замесен в много добра атака на Монако, като пусна отличен пас към Жермен, но Родригес не успя да завърши с гол започнатото.

В 60-ата минута българският нападател отстъпи мястото си на Емануел Ривиер и това се оказа лоша поличба за тима от Княжеството, който допусна гол и впоследствие загуби мача.

Единственото попадение вкара Седерик Монгунгу от дузпа в 82-ата минута и така донесе победата на Евиан.

В класирането Монако остава втори с 63 точки, Пари Сен Жермен има 76 т. на върха. Евиан пък е 17-и с 34 точки и взе главата на трети гранд, след като по-рано през сезона победи на свой терен ПСЖ и Лион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папур Шпеков

    1 0 Отговор
    "Бербо на Монако пак се издъни"

    Абе Николов, ти мислиш ли като ги пишеш тия заглавия????
  • 2 Konstantin Badenov

    1 0 Отговор
    Николов е на работа и пише за това за което му е казано - няма какво друго да се коментира - каузата с свободата на пресата е кауза пердута не само в България но и в светвен мащаб...е пък за професионализъм да не говорим...
  • 3 Аватар Имоти

    1 0 Отговор
    Защо футбола не се коментира от хора, които разбират от футбол?!?! Написаното по-горе просто не е истина!!! Бербатов игра отлично в този мач и се представи страхотно! Загубата на отбора е "друга политика" - меко казано! Няма как най-силните в първенството да паднат от най-слабите, замислете се малко поне....!!!