Last news in Fakti

30 Март, 2014 13:30 832 0

Мойс: И Фърги щеше да се поизпоти

  • дейвид мойс-
  • манчестър юнайтед-
  • сър алекс

В същото време сър Алекс защити наследника си

Мойс: И Фърги щеше да се поизпоти - 1
Снимка: Дейвид Мойс, БТА/ AP

Наставникът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс смята, че и неговият предшественик сър Алекс Фъргюсън също щеше да има проблеми през този сезон.

Според него съставът на "червените дяволи" вече е остарял и това е големият проблем пред тима.

"Дори и сър Алекс щеше да има проблеми през този сезон. Попитайте го и ще видите, че той ще се съгласи с това мнение. Всички са наясно, че този състав вече остарява, така че който и да бе начело на Юнайтед щеше да има трудности. Просто това е положението", заяви Мойс.

В същото време обаче шотландецът защити своя сънародник от критиките, които някои фенове отправиха към него за това, че го е избрал за свой наследник.

"Хората, които ме назначиха имат прекрасни познания във футбола. Всъщност, получих работата от най-големия специалист в тази област. В мен те видяха човек, който може да свърши работа на Манчестър Юнайтед, така че нека им се доверим. Те показаха доверие в мен и затова сега работим заедно. Продължих да налагам философията и стила на игра, в които вярвам и съм убеден, че те ще проработят и в Манчестър Юнайтед. Дойдох тук с визия за бъдещето, а не за кратък престой", допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА