Last news in Fakti

30 Март, 2014 17:00 1 014 0

Бербатов: Не съм на 20, но мога още!

  • бербатов-
  • монако-
  • кариера-
  • договор

Българският нападател заяви, че все още може да играе на световно ниво

Бербатов: Не съм на 20, но мога още! - 1
Снимка: БТА/АР
Димитър Бербатов даде интервю за френския вестник "Екип". Ето какво сподели той пред авторитетното издание. 

"Не съм на 20 години, но още мога да играя футбол. Не ме съдете прибързано, до края на сезона има още време. Радвам се, че тимът има цели, искаме да играем в Шампионската лига. Това ме радва и съм сигурен, че взех правилното решение за трансфера в Монако.

Договорът ми? След края на сезона ще седнем и ще обсъдим, нека дотогава се концентрирам върху това, което става на терена."
 
В събота вечер Бербатов и компания гостуваха на Евиан, но загубиха с 0:1 и загубиха и малкото останали надежди за титлата, защото ПСЖ вече води с 13 точки на върха.
 
Българинът бе сменен през второто полувреме, а преди това изпусна няколко положения за гол. Бербо е хит във Франция, въпреки че в този мач не се разписа. Той има три гола и три асистенции с екипа на Монако до този момент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА