15 Октомври, 2024 09:22, обновена 15 Октомври, 2024 11:30 1 649 9

Синът на Любослав Пенев Николас също ще напусне "Лаута"

  • локомотив пловдив-
  • любо пенев

Любо Пенев и екипът му имат да получават сериозни суми, лицензът на Локо Пд е застрашен

Синът на Любослав Пенев Николас също ще напусне "Лаута" - 1
Снимка: YouTube

Синът на Любослав Пенев Николас Пенев също ще напусне "Лаута" заедно с баща си, стана ясно от последните събития в клуба, предаде Sportal.bg.

Той ще скъса договора си със "смърфовете" и ще си търси нов клуб. За него обаче ще е по-трудно, тъй като той си е получил парите и няма основания да напусне.

Въпреки това Пенев-джуниър е твърдо решен да последва баща си, пише "Мач Телеграф". Той не бе включен в групата за първия мач на треньора Христо Златински - контролата срещу Арда, завършила 1:1.

Извън състава останаха още трима от чужденците - Нзи, Камдем и Лами. Първият е национал на Мадагаскар.

Сагата между Любо Пенев и Локо Пд не само не е приключила, но и тепърва ще се разраства и може да стигне и до съда, пише Топспорт, позовавайки се на "Мач Телеграф", който съобщава, че доскорошният треньор и неговите помощници имат да получават сериозни суми по договорите си.

За сметка на това, футболистите са си получили всички пари и нямат претенции към ръководството в лицето на Христо Крушарски. На "Лаута" усилено се говори, че Пенев и щаба му не са взели дори и стотинка от лятото, когато поеха "черно-белите".

Както е известно, Пенев бе освободен от Локо със заповед, написана на хвърчащ лист, под който дори нямаше име на издалия документа. Седмица по-рано започнаха преговорите за разтрогване на договорите на треньорите, които явно не са завършили с успех.

Сега е напълно възможно Пенев да даде на съд Локо Пд, като в иска ще се включат и помощниците му. Преди това те ще подадат жалби в БФС, което пък да окаже влияние върху получаването на лиценз за следващия сезон. Самият собственик на Локо Пд - Христо Крушарски - обяви, че заплатите на футболистите са платени, но нищо не каза за треньорите.

Юристи в момента обмислят как да реагират на евентуална жалба на Пенев. Според информация на "Мач Телеграф", адвокатите на Локо ще оспорват претенциите на Пенев с мотива, че договорът му е прекратен напълно правомерно, тъй като треньорът е нарушил "конфиденциалността", като е изнесъл публично факти от работата в клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    12 10 Отговор
    Длъжен съм пак да го напиша! Няма друг в тая държава който да разбира футбола повече от Супата! Такъв мениджър по тези земи се ражда веднъж на сто години! И вместо да го упрегнат да оправи целия футбол на Родината, да го качат на трона за който единствен той е достоен,, тези от БФС го лутат по отборчета и го държат далеч от централата! Ако Супата застане начело на БФС, след 5 години ще играем с големите като с равни! А победите над отборчета от 4-та урна като Фарьорски острови, Малта, Люксембург,Смакедония, ще са просто закономерност., КАЗАХ!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Левски 1914

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Ако много разбираше хората щяха да го оценят , нямаше да е в Хебър или Локо , а в чужбина като Мъри Стоилов например.

    Коментиран от #4, #5, #9

  • 3 Прав си но супата

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Прав си но супата иска оцет.А ако е щкембе тебе и малко Чесън А Пенъо чесън не яде щото е Европеец.
  • 4 Хамрун.2022

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Мнооооогоо сини очилата,не дават ясна картина.
  • 5 Разбирач

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Хааааа,Стоилов е най добрия треньор,!!!
    С национални постигна европейски и световни успехи.
    Даже направи Левски шампион.
    Хаааахаа
  • 6 кУмУнист

    4 3 Отговор
    Айде пак посредственият треньор, трябва да търси отбор на некадърното си синче.
  • 7 Гунчо

    4 2 Отговор
    Статията за този във Уики започва така: "Любослав Младенов Пенев е бивш агент на Евгени Минчев български футболист, нападател и треньор..."

    Може да е бил някога велик български футболист, но като треньор и личност деградира все повече и повече. И особено това личи по физиономията му.
  • 8 Чакай сега! Милене! Трябва да се знае!

    0 0 Отговор
    Казал съм го и пак казвам! Синът на Чичовото е Дедовото. Искам да съм ясен!
  • 9 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Който е кадърен прави и кариера в чужбина. Любо Пенев направи страхотна кариера като футболист,ама като треньор не. Гонзо направи фурор във Франция,завърши Сорбоната и сега е президент,уха. Мъри Стоилов много си повярва и тръгна да узурпира Левскито ,фръцна се и избяга преди да е свършил сезона.Сега е треньор на отбора собственост на шолак! Случайност ?Стоичков и той уникална кариера ,като треньор избяга от националния преди свършване на квалификацията. Мисирките мълчат. Боби наздравето ,легенда на 2 лига на Франция и успешен президент. Матеус намеква в книгата си за уреди мачове , ама кой познава Матеус. Я да си гледа мадамите ,Байерн Мюнхен и мандшафта...