15 Октомври, 2024 11:37 1 707 16

Заги поискал от Маджо да изгони Венци Стефанов от Славия

  • славия-
  • златомир загорчич-
  • венцислав стефанов-
  • младен михалев

Сърбинът настоял пред Младен Михалев мястото на президент да заеме Андрей Желязков

Заги поискал от Маджо да изгони Венци Стефанов от Славия - 1
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

Една от легендите на Славия и българския футбол - Андрей Желязков, може да стане директор в "белия" клуб, пише "Мач Телеграф", цитиран от Топспорт.

Рекордьорът по голове в историята на Славия много дълго време беше изолиран в клуба, с който постигна най-големите си успехи на терена. Причината за това беше конфликт с президента на "белите" Венцеслав Стефанов. Напоследък обаче двамата са стоплили отношенията си и доказателството е, че Желязков изгледа няколко мача на "Овча купел" в неговата компания.

Смята се, че още след загубата от Левски треньорът на Славия - Златомир Загорчич е поискал от силния човек в клуба - Младен Михалев, да отстрани Венци Стефанов и на негово място да дойде Желязков. Наставникът на "белите" и президентът са в конфликт почти от самото назначаване на сърбина. Според "Мач Телеграф" Стефанов е приел идеята Жужо да стане шеф в Славия, като се надява това да доведе до успокояване на обстановката в клуба, както и сред феновете.

72-годишният вече Андрей Желязков на два пъти бе спортен директор в Левски в миналото, заемаше същия пост и в Локомотив София и Локомотив Пловдив. Бил е още скаут на Фейенорд за Югоизточна Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да се маха

    3 1 Отговор
    Този внася много драматизъм в БГ футбола. Дали е вреден не знам, ама не е и полезен.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бойкот на алчните от О-Л-Х

    10 3 Отговор
    Заги, Маджо, Жужо - това изобщо не е мутренска история...
  • 4 треньорът на Славия - Златомир Загорчич

    3 4 Отговор
    е тотално недоразумение. За нищо не става

    Коментиран от #6, #12

  • 5 Абе те футболистите

    2 4 Отговор
    Не са му виждали очите на този Златомир Загорчич
  • 6 И като

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "треньорът на Славия - Златомир Загорчич":

    Да футболист не струваше ! Той и онзи Зоран Янкович бяха много по слаби наши футболисти! Изядоха мястото на наши момчета ,лансирани от някой който иска да ги продаде по скъпо! Щот национали. Пажин ,горе долу по биваше от тях. Сега тръгнал революция да прави в отбор ,който си изгони феновете с нагласените истории. Венци Стефанов не ме кефи ,ама сърбина въобще! Ще му пратят някой неуспял боксьор и айде ,пеша за Сърбия.
  • 7 Мъдрият

    1 2 Отговор
    Чакайте сега!

    Аз не се интересувам от години вече от футбол, но доколкото знам нали Венци Стефанов е шеф на този клуб?
    Той дава парите!

    Я разяснете: какъв се явява тук последният оцелял мафиот Младен Михалев (Маджо), че да има правомощията да отстрани Венци Стефанов ?

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Маджо

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мъдрият":

    Е с мажоритарен дял! Той командва парада. Венци Стефанов е с най малкия,но е и президент . Нали не си представяш Маджо,да дава интервюта на Крум Савов,примерно. Отдавна лапат от футбол. Бай Миле беше и като футболен агент. Докара една камара сърби. Някои от тях ги обвиняваха в уреди и мачове в полза на някой...Бай Миле продаваше също. Я пуснете интервю на Александър Александров кривия ,бай Миле му звъни и му казва ,оправяй си багажа и за Турция. Оня футболист на Левски ,оня от Славия и го продавам после били сами срещу всички, лицемерие. Чорбата са същите.
  • 9 Лост

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мъдрият":

    Ами още когато сложиха Стефанов за президент на Славия бяха свързани със СИК.А виж и кой им е като спонсор на фланелките от тогава -Асет Банк.Предполага се ,че собственикът е Маджо,а 33% уж били на Валентин Йорданов бореца.

    Коментиран от #10

  • 10 Още

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Лост":

    Има ,като станаха шампиони ,мисля 1996 г. има снимка наредени само сикаджии до футболистите. Минев руснака , маргините,Стоил Славов и т.н.

    Коментиран от #11

  • 11 Лост

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Още":

    Точно това имах предвид.Те затова станаха и шампиони.

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 яве

    0 2 Отговор
    Андрей Желязков на 72 години, какво ще дава, просто "Славия" ще изпадне в "Б" група. Венци какъвто и да е удържа това изпадане. Може би "Славия", "Локо София" и "Сепрември" трябва да се обеденят в един отбор "Кестен" и да изградят един хубав стадион в "Обча купел" с продажбите на другите два и ще има един отбор с повече публика, пари и добри играчи.

    Коментиран от #16

  • 14 Просто

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Лост":

    онази година бяха по-силни от (вечно) вторите Леевски, приеми го, не бъди жена
  • 15 пешо

    2 0 Отговор
    заги поискал , пълни глупости заги ще казва на СИК какво да правят, айде малко по сериозно
  • 16 Витоша Левски Спартак

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "яве":

    Никога не са играли полуфинал в евротурнирите, за разлика от Славия. Така че пи-спокойно с “идеите”