Last news in Fakti

1 Април, 2014 16:00 616 0

Мойс: Не сме аутсайдери срещу Байерн

  • манчестър юнайтед-
  • байерн мюнхен-
  • мойс-
  • гигс

Мениджърът на Юнайтед уверен преди мегасблъсъка с баварците

Мойс: Не сме аутсайдери срещу Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс смята, че "червените дяволи" имат своите шансове в четвъртфинала срещу Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига.

"Байерн имаше превъзходен отбор миналата година и заслужено спечели Шампионската лига. Този сезон целта им е да повторят този успех. Байерн има нов треньор в лицето на Хосеп Гуардиола. Поздравявам го за спечелената титла на Германия. Вероятно това е отборът, който най-много се харесва в последно време.

На нас ни трябва добър резултат и ще се опитаме да го постигнем. Ако имаме ден, сме добри, колкото всеки друг тим. Трябва да го покажем и да вярваме. Байерн ще бъде решителен тест за нас. Всички футболисти искат да играят, но ще взема решение за титулярите в зависимост от тяхното състояние и от показаното на последната тренировка. Всички искат да са част от големите мачове, а този е точно такъв", заяви Мойс.
 
На официалната пресконференция бе и 40-годишният легендарен играч Райън Гигс. Уелсецът също е оптимист за срещата в Манчестър.
 
''Не сме аутсайдери. Ние сме Манчестър Юнайтед и ни очаква мач от Шампионската лига. Нямаме търпение той да започне. Байерн е фантастичен отбор, носител на трофея. Гуардиола доведе в отбора няколко класни попълнения. Тимът от Мюнхен е много силен. В очите на повечето хора те са фаворити, но и ние имаме своите шансове", заяви Гигс, който разкри, че това може да бъде последният му мач на "Олд Трафорд" в Шампионската лига, тъй като все още не е взел решение какво ще прави след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА