Last news in Fakti

2 Април, 2014 18:25 1 565 0

Левски гони Мирослав Иванов

  • левски-
  • иванов-
  • деко-
  • раздяла

Сините ще се разделят с Шуменския Деко

Левски гони Мирослав Иванов - 1
Снимка: levski.bg
Левски ще се раздели с Мирослав Иванов през лятото, съобщава "Тема спорт". Нисичкият полузащитник пристигна на "Герена" след началото на сезона. Той бе взет по настояване на вече бившия спортен директор Наско Сираков.
 
Шуменския Деко се завърна при "сините" като свободен агент. Той получи договор за две години, а заплатата му е в размер на десет хиляди лева. В началото Иванов започна силно и бе титуляр. След това изпадна от стартовия състав при Антони Здравков. Полузащитникът получи контузия в първия пролетен кръг срещу Славия (2:2), която все още лекува.

Левски ще предложи на играча раздяла по взаимно съгласие, тъй като няма да може да го продаде - играчът е на 32 години. Този сезон Иванов взе участие в 18 мача за тима във всички турнири. В тях отбеляза две попадения.

Както е известно Миро Иванов е най-титулувания футболист в настоящата формация на Левски с общо пет титли на България. Три с Левски, където бе по-често резерва и две с Лудогорец.
 
"Сините" ще пробват да се отърват и от нападателя Цветан Генков. Таранът е един от най-скъпоплатените футболисти - собственикът Тодор Батков обяви, че получава близо 30 хиляди лева на месец. Той има договор до лятото на 2016-а. Точно за това Левски отново ще го пусне без пари, ако той успее да си намери клуб. Така бе и през зимата, но в последния момент се провали трансфер на нападателя в Турция. Генков има 20 мача за тима в А група, в които е отбелязал само 6 гола. Има и три срещи за Купата на България с две попадения - срещу Пирин в Гоце Делчев.
 
Договорите на осем играчи на Левски изтичат през лятото, сред които и на титулярите Владимир Гаджев, Даниел Димов и Орлин Старокин.
 
Сагата с последните двама се очаква да приключи още този месец, като Тодор Батков е готов да им предложи нови контракти. За останалите думата ще има бъдещият спортен директор Георги Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА