28 Октомври, 2024 21:45 597 1

Томас Франк фаворит да поеме Манчестър Юнайтед

  • томас франк-
  • ван нистелрой-
  • треньор-
  • мениджър-
  • фаворит

Временен настивник ще бъде Рууд ван Нистелрой

Томас Франк фаворит да поеме Манчестър Юнайтед  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Манчестър Юнайтед иска да привлече Томас Франк на мениджърския пост, съобщава в. „Гардиън“ в понеделник. Датчанинът, който в момента води Брентфорд, е фаворит да заеме мястото на Ерик тен Хаг, който се раздели с червените дяволи по-рано днес, пише "Тема Спорт".

Временен настивник на 20-кратните шампиони на Англия ще бъде Рууд ван Нистелрой.

Другите кандидати да водят Юнайтед са бившият треньор на Барселона Шави и Рубен Аморим, който е начело на Спортинг Лисабон. Последният вероятно ще иска да остане в португалския тим поне до края на сезона.

За момента Шави не е смятан за основен вариант да води Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ вчера загубиха с 1:2 като гости на Уест Хям и имат само 11 точки на 14-то място в класирането във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Мързели, английски...