Last news in Fakti

4 Април, 2014 13:21 787 0

Манчестър Сити привлича Мангала

  • манчестър сити-
  • елаким мангала-
  • порто

Звездата на Порто все по-близо до небесносините

Манчестър Сити привлича Мангала - 1
Снимка: БТА/AP

Манчестър Сити е все по-близо до привличането на защитника на Порто- Елаким Мангала, съобщава Дейли Мейл.

Според португалските медии, спортният директор на английския гранд - Чики Бегиринстайн е
присъствал на вчерашния мач между драконите и испанския Севиля, за да наблюдава изявите на 23-годишния защитник. Освен, че се справяше добре в защита, Мангала отбеляза и победния гол за своя отбор.

Французинът бе близо до преминаване на „Етихад стейдиъм“ в началото на тази година, но трансферът пропадна в последния момент. Въпреки това гражданите са запазили интерес към бранителя, като са готови да го привлекат през летния трансферен прозорец. Според последни информации цената на трансфера възлиза на 20 млн. паунда.

Евентуалният трансфер би представлявал сериозен удар по амбициите на Челси, които се опитват да привлекат бранителя още от миналото лято.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА