Last news in Fakti

7 Април, 2014 16:31 883 0

Кройф разкритикува Моуриньо

  • кройф-
  • моуриньо-
  • челси

Холандската легенда смята, че португалецът изпуска съблекалнята

Кройф разкритикува Моуриньо - 1
Снимка: БТА/АР
Легендата на Барселона Йохан Кройф е на мнение, че мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е на път да изпусне съблекалнята, тъй като често критикува футболистите след негативни резултати. Такъв беше случаят след поражението на "гражданите" с 1:3 от ПСЖ в Шампионската лига, когато португалецът разкритикува защитата на своя тим.

"ПСЖ има силен отбор, с някои страхотни футболисти в него. Челси също има чудесни играчи, но изглежда, че Моуриньо не е съгласен с това", сподели Кройф пред вестник "Телеграф".

"С Жозе винаги е едно и също. Когато нещата се развиват добре, то е заради неговата работа, но ако когато нещата се развиват лошо, той обвинява футболистите си. Той вече изпусна съблекалнята в Реал Мадрид поради тази причина и сега изглежда, че същото ще се случи и в Челси. Неговият проблем е, че той се интересува само от резултатите в краткосрочен план. За него те са по-важни от играчите му", допълни великият холандец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА