Last news in Fakti

10 Април, 2014 12:50 955 0

Куртоа няма да играе срещу Челси

  • атлетико мадрид-
  • челси-
  • тибо куртоа-
  • договорка

Белгийският вратар вече трети сезон играе под наем от Челси

Куртоа няма да играе срещу Челси - 1
Снимка: БТА/ AP

Атлетико (Мадрид) отстрани Барселона на четвъртфиналите в Шампионската лига и чака с нетърпение своя съперник за следващата фаза. Жребият ще бъде изтеглен утре в Нион, но за „дюшекчиите” може би е най-добре да избегнат английския Челси, който елиминира ПСЖ.

Причината се казва Тибо Куртоа. Президентът на Атлетико обяви, че ако двата тима се изправят един срещу друг стражът, който е с основна заслуга за впечатляващото представяне на тима, няма да вземе участие в мача, съобщи британският „Goal”.

Белгийският вратар вече трети сезон играе под наем от Челси и според клауза в договора между двата отбора Атлетико ще трябва да заплати близо 8 милиона лири, за да пусне стража срещу лондончани.

Това означава, че титулярният вратар на Атлетико ще гледа отстрани, ако „дюшекчиите” се изправят срещу Челси. Най-вероятно под рамката ще застане 34-годишният Даниел Аранзубия, играл дълги години за Депортиво Ла Коруня.

Възможните съперници на Атлетико са Челси, Байерн (Мюнхен) и Реал (Мадрид).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА