29 Април, 2014 19:00 1 266 0

Тевес: Защо няма да играя на Мондиала?

  • тевес-
  • аржентина-
  • мондиал-
  • ювентус

Аржентинецът недоволен от националния селекционер

Тевес: Защо няма да играя на Мондиала? - 1
Снимка: БТА/АР
Карлос Тевес и Фернандо Йоренте не спират да бележат за Ювентус. Двамата се разписаха при победата с 3:1 над Сасуоло, която почти подпечата титлата за Юве. Въпреки това едва ли ще видим някой от тях на световното първенство през лятото.

Тевес и Йоренте имат общо 34 гола този сезон в Серия А и 38 ако броим и другите турнири. Тевес вкара 19 пъти вече в първенството, а Йоренте има 15 попадения в калчото. Двамата са много близо до личните си постижения в кариерата. Карлитос завърши с 23 гола през 2010 г. в Манчестър С, а Йоренте финишира с 18 в Билбао през 2011.

Прогресът на двамата е изключителен, защото миналата година вкараха съответно 11 (Тевес) и 4 (Йоренте) в първенствата, в които играха. Въпреки доброто представяне Тевес не очаква да е на Мондиал 2014. Той критикува за пореден път селекционерът на Аржентина Сабела.

"Явно е, че той не гледа телевизия в Аржентина. Може би там не излъчват италианската Серия А. Затова той не вижда мачовете от първенството тук и не знае какво се случва", обяви Тевес.

Аржентинецът не говори повече за това и обърна погледа към срещата с Бенфика в четвъртък.
"Това ще е много важен мач. Вкарах гол там и това ни дава шансове. Сега трябва да свършим работата у дома. Головете ми са важни, но по-важен е отбора", допълни Тевес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА