Last news in Fakti

4 Май, 2014 14:37 682 1

Херо: Липсва феърплей в долната половина на "А" група

  • димитър димитров-
  • феърплей-
  • херо-
  • черноморец-
  • "а" група-
  • берое-
  • борбата за оцеляване

Треньорът на Черноморец заяви, че единствено неговият отбор и Берое играят честно

Херо: Липсва феърплей в долната половина на "А" група - 1
Снимка: БТА

Наставникът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров се изказа остро за липсата на феърплей в борбата за оцеляване в "А" група. Тимът се бори с Локомотив (София) и Славия, но изостава.

Димитров заяви, че единствено неговият отбор и лидерът в долната половина на таблицата Берое играят феърплей в борбата за оцеляване в "А" група.

"Феърплей играят само Берое и Черноморец в тази половина на класирането. Останалите са далеч от честната игра, да не кажа и по-гнусни неща.

Много мои приятели ми казват, че няма смисъл да се боря с вятърни мелници, но ще се боря, докато имам някакви сили", сподели Димитров пред ТВ7.

Както е известно, преди дни президентът на Славия Венци Стефанов обвини именно Херо и Черноморец, че работят със съдиите и по този начин стигат до успехите си. Специалистът му отговори.

"Знаете, че имам прекалено много проблеми - и вътрешни, и външни. Нещата са много тежки при нас и затова ми е обидно да отговарям на един Венци Стефанов, който говори само гадни и гнусни неща", сподели Херо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 krokodil

    1 0 Отговор
    Всички знаем, че "господин" Стефанов е играч т.е. винаги търси определени хора, трудещи се в комисиите на БФС и с тяхна помощ урежда играта.
    Сега намести шкембето си и в Изпълкома на БФС и бруталната игра ще започне с пълна сила. Наред е озъптяването на Съдийската комисия.