Last news in Fakti

8 Май, 2014 16:47 2 125 1

IBF нареди: Кличко трябва да се бие с Кобрата

  • владимир кличко-
  • ibf-
  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • кобрата-
  • двубой

Новината беше потвърдена и от мениджърите на българина, които са започнали преговори с тима на Кличко

IBF нареди: Кличко трябва да се бие с Кобрата - 1
Снимка: БТА

Международната боксова федерация (IBF) излезе с решение, че Владимир Кличко вече не може да избягва двубой с Кубрат Пулев и трябва да излезе на ринга срещу българския боксьор още в следващия си мач.

Кобрата, основен претендент за световната титла на украинеца, гори от желание да се бие с Кличко, но шампионът в тежка категория все му се измъква и избира други противници.

Новината, че Владимир Кличко трябва да излезе срещу българина, беше потвърдена и от мениджърите на българина от „Зауерланд“ в социалните мрежи: „Кличко трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев в следващия си мач“, написаха промоутърите, цитирани от BleacherReport.

„На това му викам закъснял подарък за рождения ден. Бях в залата, когато Владимир излезе срещу Лепай в последния си мач за защита на титлата. За украинеца това беше като разходка в парка. Когато се изправи срещу мен на ринга, ще има сериозни проблеми. Ще докажа на феновете по света, че Кличко не е непобедима машина“, сподели Кубрат Пулев пред Eastsideboxing

Кубрат Пулев си осигури претендентското място за поясите на Кличко още през август 2013 година с победа по точки над американеца Тони Томпсън. От „Зауерланд“ пък обявиха, че вече са започнали преговори с мениджърите на Владимир Кличко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор
    Е НАЙ - ПОСЛЕ. КЛИЧКО ДА НАЧУПИ НА ТОЗ ЗЪБИТЕ И ДА МИРНЯСВАТЕ ВСИЧКИТЕ. НО НЕ ВЯРВАМ КЛИЧКО ДА ТРЪГНЕ ДА СЕ ПОТИ ЗА 10000 ДОЛАРА КОЛКОТО ПЛАЩАТ ГЛАДНИЦИТЕ ОТ ЗАУЕРЛАНД