18 Май, 2014 11:23 664 0

Локо (Сф) бута Маркиньос за голмайстор на "А" група

  • маркиньос-
  • локо сф-
  • голмайстор

В момента лидери сред реализаторите са Мартин Камбуров и Вилмар Джордан

Локо (Сф) бута Маркиньос за голмайстор на "А" група - 1
Снимка: БГНЕС

Изпадащите от "А" група вече са ясни, но Локомотив София ще има за какво да играе и в последния си мач за сезона. "Червено-черните" са решени да помогнат на Маркиньос да стане голмайстор на елита.

В момента лидери сред реализаторите са Мартин Камбуров от Локо Пловдив и Вилмар Джордан от Литекс с по 20 попадения. Марки има 18 и днес трябва да вкара поне хеттрик срещу изпадналия тим на Любимец.

Да играят за голмайстор не е нова практика в Локо София. В края на сезон 2006/2007 "железничарите" помогнаха на Цветан Генков да стане голаджия номер 1 на А група в последния мач срещу Черноморец София на Ивайло Дражев. Тогава нападателят порази целта шест пъти при победата с 9:0.

За днешния мач срещу Любимец Локомотив няма да може да разчита на наказания Даниел Гаджев, контузените Александър Бранеков и Гаел, както и на ангажирания с националния отбор на ЧАД Азрак Махамат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА